Vinylgulv i mange forskellige udformninger

Er du på jagt efter et vinylgulv eller et nyt tæppe, er BRH Gulve utvivlsomt de helt rette til opgaven. Vi har i tidens løb hjulpet et hav af danskere i vores lokalområde nær Sønderborg, Nordborg og Gråsten. Vi hjælper dog gerne kunder i hele Sønderjylland.

Vinylgulv findes i et utal af forskellige mønstre, kvaliteter og farver. Muligheder kan gøre det svært at vælge et vinylgulv. Du kan blandt andet få et vinylgulv, der ligner trægulv, klinker eller fliser. En af de største fordele ved vinylgulv er at gulve i vinyl er særdeles holdbare, slidstærke, nemmere at rengøre og tåler en del vand. Derfor er vinylgulve ideelle til rum såsom køkken og badeværelse.

Vi hjælper dig med valg af tæppe eller vinylgulv

Vi kommer gerne ud til dig og laver en gratis opmåling, hvorefter vi udarbejder et gratis og uforpligtende tilbud på lægning af vinylgulv.

Hos os kan du finde en bred skare af forskellige tæppetyper og vin​ylgulve, og du kan være sikker på, at vi kan strikke en løsning sammen, som passer til netop dig. Vi står altid klar til at give kompetent rådgivning, så du ender med det gulv, du har drømt om til en god og billig pris.

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Vi laver blandt andet også gulvafslibning og linoleumsgulv.​

Kontakt os for at få en pris på nye vinylgulve

Er du interesseret i at få lagt et vinylgulv, skal du ikke tøve med at kontakte os for at høre mere om priser og materialer. Du kan også ringe for at få et billigt tilbud på din opgave. Så skal vi nok hjælpe dig med dit nye vinylgulv.

Ring gerne til os på telefon 74 48 55 90 eller skriv en e-mail til os på brhgulve@mail.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi besvarer alle dine spørgsmål

Ved at udfylde nedenstående formular, vil vi besvare dig hurtigst muligt​.

Du kan også ringe til os på: ​

40 44 95 36 / 23 32 70 23

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt