Epoxygulv har stor slidstyrke og god holdbarhed

Epoxygulv er en meget populær gulvtype, som i dag bliver anvendt rigtig mange forskellige steder. Hos BRH Gulve besidder vi stor erfaring inden for epoxygulve, og kan hjælpe dig med at skræddersy en god løsning, som matcher dine behov. Vi er beliggende i Sønderborg nær Gråsten og Nordborg, men lægger gerne gulve for kunder i hele Sønderjylland.

Epoxygulve er, i de senere par år, blevet mere og mere populært i de private hjem. Gulve i epoxy matcher til den populære, moderne indretningsstil, som er lidt rå og industriel i looket. Det er netop også, hvad epoxygulvene er, og de passer derfor godt med den New-Yorker-stil, der er fremme lige nu.

Hvad koster epoxygulv?

Pris på et epoxygulv varierer alt efter opgavens omfang og materialevalg. Vi prøver dog altid, så vidt som muligt, at finde en billig pris, der matcher dit budget og dine ønsker. Vi finder sammen frem til den rette løsning til dit hus, lejlighed, butik eller garage, hvor du skal bruge epoxygulv.

Eftersom epoxy er både slidstærk og rengøringsvenlig, bliver den anvendt en lang række forskellige steder:

  • Butikker
  • Fabrikshaller
  • Indkøbscentre
  • Garager

Søger du andet gulvarbejde end epoxygulv? Vi laver blandt andet også vinylgulv og gulvafslibning.

Kontakt os for at få en pris på lægning af epoxygulv

Hvis du er på jagt efter et godt og ikke mindst slidstærkt epoxygulv, som du kan få glæde af i de næste mange år, og som i øvrigt vil være let at gøre rent, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skræddersy en passende løsning til netop dit behov.

Giv os et kald på telefon 74 48 55 90 eller skriv en e-mail til os på brhgulve@mail.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi besvarer alle dine spørgsmål

Ved at udfylde nedenstående formular, vil vi besvare dig hurtigst muligt​.

Du kan også ringe til os på: ​

40 44 95 36 / 23 32 70 23

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt