Gulvafslibning af nye og ældre trægulve

BRH Gulve har i tidens løb hjulpet et hav af danskere med gulvafslibning. Vi benytter parketsliber til gulvafslibning og kan både tage os af slibning af gulv når det er nye og ældre gulve.

Når vi har udført gulvafslibning, afslutter vi altid med en efterbehandling. Det kan være en behandling med olie, lak, lud eller maling. Valget af gulvbehandling kommer an på, hvilken stil dine gulve skal matche til. Det rådgiver vi dig naturligvis om.

Med mange års erfaring inden for gulvafslibning er vi det helt rigtige kort at have på hånden for dig, der ønsker at give dit gulv en kærlig hånd.

Vi har især hjulpet kunder i vores lokalområde nær Sønderborg, Nordborg og Gråsten, men vi servicerer gerne kunder i hele Sønderjylland.

Hvad koster gulvafslibning og gulvafhøvling?

Priser på gulvafslibning og gulvafhøvling varierer alt efter opgavens omfang og valg af materialer. Jo større areal – jo større pris. Vi kan dog love dig før, at vi, i samarbejde med dig, finder frem til en billig pris, der passer dig og dit budget.

Men skal du vælge gulvafslibning eller gulvafhøvling? Har dine trægulve fået store ridser, mærker eller huller, kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling.

Afhøvling af gulv fjerner dobbelt så meget af gulvet end ved at slibe gulv. Der vil oftest ryge to til fire millimeter af gulvet. Det kan lyde af meget, men det kan være nødvendigt, hvis gulvet er meget beskadiget.

Er du i tvivl om, hvorvidt dit gulv skal afhøvles eller slibes, tager vi gerne en vurdering af dine gulves tilstand og kommer med vores forslag til behandling af gulvene.

Vi laver blandt andet også vinylgulv og linoleumsgulv.

Kontakt os for mere information om afslibning af gulve

Ønsker du at høre mere om gulvafslibning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Ring til os på telefon 74 48 55 90 eller skriv en e-mail til os på brhgulve@mail.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi besvarer alle dine spørgsmål

Ved at udfylde nedenstående formular, vil vi besvare dig hurtigst muligt​.

Du kan også ringe til os på: ​

40 44 95 36 / 23 32 70 23

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt