Trægulve hos BRH Gulve​

Trægulve er et gulvvalg som aldrig går af mode, og som er et populært valg hos mange, når der skal laves nye gulve. Trægulvene er en investering i et kvalitetsgulv, som kan holde i mange år fremover.

Trægulvene er kendt for deres naturlige skønhed. Ethvert trægulv har sin egen struktur, farve og mønster, hvilket gør denne type gulve helt unikke. Der findes utallige mange typer af trægulve, hvilket giver dig mulighed for, at vælge lige præcis det trægulv som passer ind i dit hjem.

Trægulve kommer i et bredt udvalg af træsorter og farvenuancer. Du kan vælge alt fra lyse trægulve til varme og mørkere trægulve, alt efter hvilken stemning og udtryk, du vil skabe i dit hjem.

​TRÆGULVENES HOLDBARHED OG LANGE LEVETID

​Et af trægulvenes vigtigste kvaliteter er deres lange holdbarhed. Trægulve er kendt for at vare i årtier, og med den rette pleje og vedligeholdelse, kan de bevare deres flotte udseende i generationer. Hos BRH Gulve har vi mange års erfaring med trægulve, og ved lige præcis hvordan de skal behandles og vedligeholdes. Trægulve tilføjer karakter og charme til ethvert rum, og de vil være en kilde til glæde og stolthed i mange år fremover.

​​

​BEHANDLING AF TRÆGULVE

​Hos BRH Gulve har vi behandlet utallige af trægulve i vores tid som gulvlæggere, og der findes derfor ikke begrænsninger for et trægulv, som ikke kan reddes. Vi sætter stor værdi i at behandle trægulvene, så de får et helt nyt liv. Du kan se i gallerierne, hvordan BRH Gulve kan forvandle, et gammelt og slidt trægulv, så de igen fremstår som nye.

​Trægulve er nemme at vedligeholde, og med regelmæssig rengøring og pleje kan de bevare deres skønhed i årevis. Pletter og ridser kan ofte repareres eller fjernes, hvilket gør trægulve til et praktisk valg. Har du brug for vejledning eller rådgivning til dine trægulve, har vi den nødvendige viden til at hjælpe dig godt på vej.

Du kan se flere billeder af vores daglige projekter fra vores kunder på vores facebookside.

​​

KONTAKT BRH GULVE I DAG

Så trænger dine trægulve til en kærlig hånd, eller har du brug for at få mere information om vores trægulve? Så kontakt BRH Gulve i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe det hjem, du går og drømmer om.​

Vi besvarer alle dine spørgsmål

Ved at udfylde nedenstående formular, vil vi besvare dig hurtigst muligt​.

Du kan også ringe til os på: ​

40 44 95 36 / 23 32 70 23

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt