Linoleumsgulv er et slidstærkt og sikkert valg

Hos BRH Gulve har vi mange års erfaring med lægning af linoleumsgulv. Vi kan hjælpe dig med at skræddersy de helt rigtige løsninger til både store såvel som små behov.

Vi har primært lagt nye gulve i linoleum for kunder i vores lokalområde nær Sønderborg, Gråsten og Nordborg, men vi lægger gerne gulv hos kunder i hele Sønderjylland.

Mange fordele ved at få et linoleumsgulv

Linoleum er et produkt, der er fremstillet af rene naturmaterialer. Der er derudover mange fordele, når man lader valget falde på et linoleumsgulv:

  • Slidstærkt gulv
  • Lang levetid
  • Nemt af rengøre
  • God gangkomfort
  • Alsidig gulvtype til brug mange steder

Som nævnt er et linoleumsgulv nemt at rengøre, hvilket gør det ideelt for skoler og institutioner at vælge denne gulvtype. Det er desuden muligt at få et linoleumsgulve eller vinyl​gulve, der ligner træ. På denne måde kan du få et trælook uden at det er et rigtigt trægulv. Dette er igen ideelt for skoler og institutioner, da et trægulv er sværere at vedligeholde end et linoleumsgulv.

Søger du andet gulvarbejde? Vi laver blandt andet også vinylgulv og gulvafslibning.

Få en billig pris på lægning af linoelumsgulv

Ønsker du at høre mere om priser på linoleumsgulv, er du altid velkommen til at kontakte os for mere information. Vi står klar til at rådgive dig i forbindelse med køb og lægning af dit nye linoleumsgulv.

Ring gerne til os på telefon 74 48 55 90 eller skriv en e-mail til os på brhgulve@mail.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi besvarer alle dine spørgsmål

Ved at udfylde nedenstående formular, vil vi besvare dig hurtigst muligt​.

Du kan også ringe til os på: ​

40 44 95 36 / 23 32 70 23

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt